X
تبلیغات
رایتل
چهارشنبه 27 مرداد‌ماه سال 1389

مطالعات بر روی 9هزار مادر و کودک‌هایشان نشان داده است، مادرانی که امگا 3 کمتری دریافت کرده‌اند، فرزندانشان از ضریب هوشی پایین‌تری برخوردارند. این مطالعات نشان داده‌اند، هماهنگی بین چشم‌ها، دست‌ها و مهارت‌ اجتماعی در این کودکان بهتر بوده است و سرعت عمل بالا‌تری دارند. محققان می‌افزایند،ضریب هوشی این کودکان 6 مرتبه از حالت عادی کمتر است. به علاوه، این کودکان در فعالیت‌های اجتماعی خود (مانند دوستیابی) ناتوان‌تر هستند و با اختلالات رفتاری در بزرگسالی روبه‌رو خواهند بود.آنها در ادامه می‌افزایند،60 درصد ‌از ‌مغز ‌را‌ چربی‌ها ‌تشکیل می‌دهند که‌30‌درصد از آن اسیدهای چرب ضروری و اسید چرب امگا‌3 است که اغلب از طریق امگا 3 ای که مادر در دوران بارداری مصرف می کند، به نوزاد می‌رسد. به این دلیل مصرف روغن ماهی به صورت ماهی‌هایی که روغن بالاتری دارند، در دوران بارداری توصیه می‌شود.حتی در مطالعه‌ای دیگر دیده شده است که می‌توان با دادن مکمل روغن ماهی به بچه‌های دبستانی تا حدودی در رفتارهای بد آنها تغییراتی ایجاد کرد. محققان در این مطالعه به این نتیجه دست یافته‌اند که کمبود امگا 3 در بچه‌ها‌و حتی در دانش آموزان بزرگ تر10(تا16‌ساله) نیز موجب بروز مشکلات رفتاری می‌شود که با دریافت روغن ماهی می‌توان به میزان قابل توجهی از مشکلات روحی، رفتاری و اجتماعی آنها کاست