هوش و با هوش

با هوشیاری سلامت را ارمغان بیاورید

هوش و با هوش

با هوشیاری سلامت را ارمغان بیاورید

چند نکته برای تقویت هوش بچه

) تغذیه مناسب را از دوران بارداری شروع کنید: برای بچه‌ها‌، داشتن تغذیه مناسب کاملا ضروری است. مادرها باید رساندن ویتامین‌ها و مواد مغذی لازم به فرزندانشان را حتی پیش از به‌دنیا آمدن آنها شروع کنند. برای اطمینان از اینکه در آینده فرزند باهوش و سالمی خواهید داشت، قبل از هر چیز باید برای فرزندتان یک رژیم غذایی مناسب و کامل در نظر بگیرید. به‌عقیده دکتر کیتلین، اگر چه تکامل مغزی پس از تولد روی می‌دهد و مغز قادر است خود را با تغییرات محیطی سازگار کند، اما تغذیه بد دوران بارداری دارای آثار منفی مشخص و برجسته‌ای است که می‌تواند در تمام طول زندگی فرزند شما ادامه داشته باشد.

2) شیر مادر، 8 امتیاز: بسیاری از دانشمندان بر این باورند که تغذیه شیر مادر در طی سال اول 8 امتیاز IQ برای فرزند شما به‌همراه خواهد داشت. شیرمادر یک نوع چربی بسیار مهم برای عملکرد مغزی دارد. یک خبر خوب برای مادرانی که قادر نیستند به بچه‌هایشان شیر بدهند آن است که امروزه سازندگان شیرخشک‌های جدید این نوع چربی را به ساختمان‌ شیر خشک اضافه کرده‌اند. 3) تماس با تلویزیون را محدود کنید: برخی از مردم فکر می‌کنند که تلویزیون در طول سال‌های رشد و تکامل برای بچه‌های آنها مضر است. ولی به گفته دکتر پرلماتر، تلویزیون فقط تا 2 سالگی مشکل‌زاست. طبیعت یک سویه و یک طرفه تلویزیون موجب جلوگیری از تشویق کودک به یادگیری و استفاده از مهارت‌های کلامی می‌شود. برای یادگرفتن استفاده مناسب از زبان، کودک باید بتواند پاسخ‌های صحیح و مناسب را از کسانی که اطرافش هستند، بگیرد
سایت رسمی دکتر روازاده

خواص جوانه گندم

جوانه گندم به دلیل داشتن پتاسیم و منیزیم بالا باعث کاهش فشارخون بالا می‌شود.

این متخصص تغذیه در گفتگو با فارس ، افزود: جوانه گندم حاوی ویتامین‌های ب 6 ،A ، ب 12، اسید فولیک و املاح کلسیم ، فسفر ، روی ، منیزیم و سلنیوم است.

وی گفت: مصرف جوانه گندم در درمان ریزش مو، رفع شوره سر، رفع انواع جوش صورت و ناراحتی پوستی مؤثر است. همچنین کسانی که از یبوست ، خستگی و بی‌حالی رنج می‌برند، از جوانه گندم استفاده کنند.

این متخصص تغذیه افزود: جوانه گندم به دلیل داشتن پتاسیم و منیزیم بالا باعث کاهش فشارخون می‌شود و با مصرف جوانه گندم ویتامین B بدن تأمین می‌شود.

صفوی گفت: جوانه گندم حاوی «روی» زیاد است که در بزرگسالان سبب ترمیم زخم‌ها می‌شود و برای کسانی که بیماری‌های عفونی دارد، مفید است و سبب بهبود زخم‌ها، درمان و جلوگیری از آکنه می‌شود و همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

وی اضافه کرد: «روی» در درمان بی‌اشتهایی عصبی و رماتیسم‌های مفصلی مفید است. این ماده از طریق غذا 20 تا 40درصد جذب می‌شود و سبزی‌ها می‌توانند به دلیل فیبری که دارند در جذب «روی» مشکل‌ساز شود.

فصد

تعریف:

فصد، باز کردن منفذی کوچک در دیواره رگ بوسیله نیشتر است که باعث خروج اخلاط فاسد بدن با خروج خون می شود.

توصیه های بعد از انجام فصد:
1) تا 24 ساعت بعد از فصد، با دستی که روی آن فصد انجام شده کار سنگین انجام ندهید و پانسمان روی محل فصد را برندارید.محل فصد را آب نزنید و وضویتان را جبیره بگیرید.
2)بعد از فصد به صورت درازکش استراحت کنید، ولی توجه کنید که حداکثر 4 تا 5 ساعت خوابتان نبرد چون باعث کسالت و ضعف می شود.
3)روزی که فصد انجام می شود و فردای آن روز، غذا کمتر بخورید و غذاهای سبک و لطیف(زرده تخم مرغ عسلی، نان گندم خوب، سیب، انار شیرین، سکنجبین عسلی)میل کنید و از مصرف غذاهایی که غذائیت آنها زیاد است (مثل انواع کباب و قلیه)خودداری کنید.بعد از این مدت توصیه می شود از کبابها از جمله کباب با گوشت و دل گوسفند استفاده کنید.
4)تا 24 ساعت بعد از فصد، از مصرف ترشیجات و غذاهای با طبع سرد خودداری کنید.
5) تا 24 ساعت بعد از فصد از ورزش سنگین و مقاربت خوداری نمایید.
6)نیاز به فصد و تعیین نوع رگی که باید از آن خونگیری شود باید توسط طبیب تشخیص داده شود. هرگز خودسرانه اقدام به فصد نکرده و در انجام آن اصرار نورزید.

www.ravazadeh.com